Партньори

При изграждане на продуктовото ни портфолио ние се съобразихме с един основен принцип-вярваме, че истински добрата техника се произвежда в специализираните фабрики. Водени от този принцип, ние сме горди да представим на нашия пазар истински професионалисти и иноватори в сферата на дървообработващите машини и оборудване, с които успяхме да договорим изключителни права за представителство на българския пазар.

Casolin e компания, позната на нашия пазар с изключително надеждните си машини за обработка на масивна дървесина – форматиращи циркуляри, фрези, абрихти, щрайхмуси, калибровъчни шлайфове, преси, четиристранно обработващи машини. Създадена през 1970 година, фирмата много бързо успява да се наложи на пазара, благодарение на високото качество на продукцията си. Техните машини, оборудвани с компоненти от най-добрите марки на пазара, са подложени на тотален контрол на качеството по време на отделните етапи на тяхното производство и по време на сглобяването им.

 

Kомпанията е създадена под името "Fratelli Volpato" и започва да произвежда своите дървообработващи машини през 1957. Днес Fravol произвежда праволинейни и криволинейни кантослепващи машини и продуктите им се използват от занаятчийски работилници до водещи индустриални производители. През последния половин век ефективността и прецизността на произвежданите от тях машини, първокласното обслужване на клиентите и безценната помощ при следпродажбената поддръжка им печелят клиенти по целия свят. През годините Fravol е създала впечатляващи продукти, които са смесица от италианска атмосфера, иновации, и непрекъснато търсене на нови технологии. Резултатът е техника по поръчка, която отговаря перфектно на всички нужди на клиентите.

 

MACMAZZA - специализиран производител на пакето-разкройващи циркуляри. Компанията е първата, която вгражда персонален компютър в такъв тип машина още през 1989г. Освен циркуляри за дървообработка, предлагат се и такива за рязане на алуминий, пластмаса и композитни материали. Ценно предимство на машините на марката е високото качество на вложените материали, което гарантира прецизната им и безотказна работа в дългосрочен план. Характерно за MACMAZZA е подробното проучване на нуждите и начина на работа на всеки един клиент, с цел да се предложи възможно най-подходящото персонализирано решение.

 

MASTERWOOD - производител на CNC машини с над 40 годишен опит. Марката MASTERWOOD се ражда през 1990г. в резултат на сливането на две от основополагащите компании в производството на дървообработващи машини- MUTTI и ZANGHERI & BOSCHETTI. Опитът и ноу-хау на двете компании скоро превръщат MASTERWOOD във водещ производител на цифрово-програмни център-машини за обработка както на плоскости, така и масивна дървесина, като над 70% от продукцията на компанията е за износ на външни пазари. Постоянните инвестиции в изследвания и развитие, позволяват на MASTERWOOD да предложи най-съвременни технологии, съчетани с гъвкави персонализирани решения, удовлетворявайки индивидуалните нужди на всеки един клиент.

 

MAGGI – компанията произвежда дървообработващи машини от 1963г насам, започвайки с производството на автоматични подаватели. Днес MAGGI е сред най-добре познатите в света марки в сферата на пробивната техника, предлагайки широка гама от многошпинделини машни, както и пробивни машини с ЦПУ- така наречената „trough-feed” технология. Забележителното качество и надеждност на машините, както и високото ниво на компетентност на техническите лица, утвърждава компанията сред водещите доставчици в световен мащаб, като около 85% от продукцията се изнася в над 80 страни.

 

VENETA IMPIANTI- създадена през 1978г., и до днес Veneta Impianti предлага най-модерните и високо-технологични решения за драстично редуциране на замърсяването на производствените помещения, намаляване на консумацията на енергия и подобряване работния капацитет на машините във фабриката. Благодарение на натрупания опит, компанията е достигнала водеща позиция в проектирането, производството и монтажа на системи за промишлена екстракция и филтриране. Тези системи се прилагат в широк спектър от индустрии, като машиностроене, текстилната, хранително-вкусовата, химическата промишленост, мебелопроизводството и дървообработването и др.

 

Освен традиционните машини, Greda предлага високо-технологични CNC-обработващи центрове за масивна дървесина. Greda CNC-обработващите центрове се използват за обработка на компоненти за столове, маси, врати, прозорци, фотьойли, мебели, музикални инструменти, както и за дървени греди и сглобяеми къщи. Благодарение на успешните резултати от изследванията и иновативните разработки, Greda разширява постоянно своята собствена технология и в обработката на пластмасови и алуминиеви детайли.

 

 

                    Geppetto machinery  2018                                                                         Политика относно бисквитките           Условия за ползване